Dé specialist in hyacinten

voor potten -en snij broeierij.

 

Matth. Verdegaal B.V. is met name gespecialiseerd in het behandelen van hyacinten.
Door onze jaren lange ervaring en uitstekende vakkennis zijn wij in staat hyacinten over de hele wereld te leveren in de juiste en gewenste kwaliteit.
Door een uistekende samenwerking met speciaal geselecteerde kwekers beschikken wij over een ruim assortiment hyacinten in alle kleuren en bloei data.
 
Dankzij de uiterst moderne behandelingsruimtes kunnen wij voor elke gewenste leverdatum van uw potproduct de bollen optimaal behandelen.
Voor de vroegste inhaal data telen wij hyacinten in Frankrijk en aansluitend worden de Hollandse bollen van de beste kwekers gebruikt om direct aan te sluiten bij het vroege Franse programma.
 
Door onze contacten met diverse broeierij bedrijven in binnen -en buitenland hebben wij de ervaring welke partijen voor welke periode het beste geschikt zijn.
Op deze manier kunnen wij steeds onze eigen behandeling monitoren en indien nodig bijsturen.
 
Doordat wij zelf ook broeier zijn kennen wij alle problemen waar je als broeier tegen aan kan lopen. 
Wij  stemmen onze behandelingen, leveringen en partijen hier steeds zo goed mogelijk op af. Onze mensen kunnen u vanuit eigen ervaring adviseren,  om zo gezamenlijk tot een steeds beter kwalitatief product te komen.
 
Naast hyacinten leveren wij ook narcissen “Tete a Tete” om het potten programma te completeren.
 
Ook voor tulpen voor zowel pot als snij hebben wij de nodige expertise in huis.
Onze specialisatie is tulpen voor de waterbroei. Alle behandelingen en stadium-onderzoek gebeurd door onze eigen experts die reeds vele jaren ervaring hebben op dit gebied.
Ook hier kennen wij de beste kwekers en de juiste behandeling methodes. Wij informeren u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak.